Godmorgen med DNNK om Naturbaserede løsninger

Torsdag
07/03-2024
08:00 - 09:00
Online
    Tilmeldingsfrist

    6. marts 2024, kl. 09:00

Info

I dette Godmorgen med DNNK sættes der fokus på Naturbaserede løsninger igennem to forskellige oplæg.

I det første oplæg vil, Seniorforsker ved Aarhus Universitet og Seniorspecialist ved Niras, Annette Baattrup-Pedersen fortælle lidt om, hvad Naturbaserede løsninger (NBS) er, hvordan de bruges, og hvorfor der generelt er stor politisk opbakning til brugen af disse. Desuden vil Annette gå lidt i dybden med to projekter, Merlin og Nordicsituation, hvor der arbejdes med praktisk anvendelse af NBS og indsamling af input fra interessenter, for at kunne udvikle værktøjer der kan udbrede brugen af NBS i Danmark.

I det andet oplæg præsenteres vi for ”lessons learned”, ”Do´s & dont´s” og erfaringer om samarbejder i det svenske klimatilpasningsprojekt, Life Coast Adapt, som bl.a. har givet mulighed for at tre kommuner i Sydsverige har kunne undersøge og implementere NBS i kystområder for at styrke klimaresiliensen, samtidig med at biodiversiteten beskyttes.
Oplægget vil være på engelsk og afholdes af Miljø- og Klimastrateg i Ystad Kommune, Mona Skoog, Miljøstrategiskansvarlig i Lomma Kommune, Helena Björn og Naturfredningsforvalter i Helsingborg Kommune, Linda Hellberg.

Christian Dehlbæk fra Region Midtjylland er vært

Tilmelding

Har du problemer med at tilmelde dig, selvom din organisation er medlem?

Det skyldes, at vi ikke kender din mailadresse (arbejdsmail) endnu!

Du har to muligheder:
1. Send en mail til mh@dnnk.dk og bed om at blive oprettet.
2. Tilmeld dig ved at klikke på ”jeg er ikke medlem” og tilmelde dig – så overfører vi dig til medlemssystemet, så du næste gang kan tilmelde dig direkte.