Tech Talk: Finansiering af kystbeskyttelsesprojekter i Danmark

Torsdag
23/03-2023
12:15 - 13:00
    Tilmeldingsfrist

    23. marts 2023, kl. 14:30

Tech Talk: Finansiering af kystbeskyttelsesprojekter i Danmark - erfaringer, udfordringer og muligheder

Info

Mange kystbeskyttelsesprojekter er i proces i lang tid, og oftest ligger der beregninger, analyser og planer til grund for et eller flere scenarier og løsningsmuligheder.
I sidste ende er det dog oftest opbakningen til partsfinansieringsmodellen, der afgør, om et kystbeskyttelsesprojekt reelt bliver realiseret - helt eller delvist.
Dette understreger betydningen af at finde den rigtige partsfinansieringsmodel til de planlagte kystbeskyttelsesprojekter.

På dagens Tech Talk tager vi de finansielle briller på, hvor økonom Brian Gardner Mogensen fra Realise Danmark, vil fortælle om erfaringerne med finansiering af kystbeskyttelsesprojekter i Danmark. Hvad er gået godt? Hvad er gået skidt? Og hvorfor?

Samtidig vil Brian fortælle om, hvordan kommerciel medfinansiering af kystbeskyttelsesprojekter i fremtiden, kan blive en væsentlig kilde til realisering af kystbeskyttelsesprojekter i visse udsatte områder i Danmark.

Tilmelding

Har du problemer med at tilmelde dig, selvom din organisation er medlem?

Det skyldes, at vi ikke kender din mailadresse (arbejdsmail) endnu!

Du har to muligheder:
1. Send en mail til mh@dnnk.dk og bed om at blive oprettet.
2. Tilmeld dig ved at klikke på ”jeg er ikke medlem” og tilmelde dig – så overfører vi dig til medlemssystemet, så du næste gang kan tilmelde dig direkte.